Amfi Kreativ søker prosjektleder

Foto: Amfi Kreativ
Foto: Amfi Kreativ
Se nøkkelkompetanse

Amfi Kreativ er Olav Thon Gruppens eget reklamebyrå. Vi er et fullservicebyrå bestående av 40 dedikerte og dyktige mennesker som lager kommunikasjon for et av de mest spennende konsernene i Norge. Olav Thon Gruppens viktigste forretningsområder er eiendom, hotell og kjøpesenter. Byrået har spisskompetanse på kjøpesenter og betjener flere av de største og mest profilerte sentrene i landet.


Oppdragsmengden øker og vi trenger enda en prosjektleder som er både inspirert og inspirerende.

Som prosjektleder er du selve livsnerven i byrået. Du styrer prosjektene fra A til Å og har den hele og fulle oversikten. Du vet at god arbeidsflyt er alfa omega og at god kommunikasjon i samspillet mellom kunder, leverandører og kreatører er en nøkkel til suksess. Når hverdagen blir i overkant hektisk evner du også å holde hodet kaldt og humøret oppe.

Du vil ha din egen kundeportefølje og jobbe med alt fra små enkeltaktiviteter til utarbeidelse av magasiner og omfattende kampanjer og konsepter. Kommunikasjonen foregår i alle kanaler, men med stadig større vekt på digitale og sosiale medier.

Vi ser etter deg med minimum 5-års relevant erfaring fra prosjektledelse i et reklame- eller digitalt kommunikasjonsbyrå, og utdannelse innen markedsføring eller økonomi. Du har ambisjoner om å utvikle deg videre innen prosjektledelse og digitale medier, og du er tydelig, kundeorientert og veldig strukturert.

Du er god på kunderelasjon og trives i en proaktiv prosjektlederrolle. Du har stålkontroll på alt fra økonomi og fremdrift til kundetilfredshet i alle deler av prosesser du leder. Du har en interesse for samfunnstrender og forbrukeradferd, og du har en faglig troverdighet i byrået og overfor våre kunder.

Er du vår nye prosjektleder? Har du orden i sysakene og glimt i øyet når du holder oss i ørene? Da lover vi deg masse jobb og morsomme utfordringer sammen med en gjeng engasjerte og hyggelige kolleger, i et godt og stabilt arbeidsmiljø midt i Oslo-gryta.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra i Mediabemanning eller avdelingsleder i Amfi Kreativ Oslo, Ole Marius Simonsen (90733656).

Send oss din CV og søknad via linken i annonsen snarest.

Del artikkelen

Kontaktpersoner