itch Design søker leder tjenestedesign

Foto: Itch Design
Foto: Itch Design

Itch is a new lab and studio in Sweden and Norway. We work closely with clients, innovating business models, products, services and communication. From trend analysis and user insights to prototypes and detailed visualisation. Everything we do is centered around user experience and customer value.

Itch has gathered a multi-talented group of designers, concept developers, strategists and creative technologists. We are passionate and playful, with specialists and generalists working together across disciplines. Our purpose is to create meaningful user experiences that drive and grow business for our clients.

Itch is part of the Acando Group, one of Europe’s leading consulting firms with over €200 million in sales and 1,600 employees across five countries. Acando is listed on the Nasdaq Stockholm exchange.


Vi skal bygge videre på en kultur som tar innovasjon, nytenkende produktdesign og vakkert design ut til modige kunder som ikke vil ta til takke med godt nok. Vi har miljøer for bl.a. IT og IoT på ”huset”, solid back-end og et utrolig godt utgangspunkt for å bygge et miljø som skal våge mer, lage mer og vinne mer!

Nå søker vi den engasjerte og kunnskapsrike lederen som identifiserer og leder prosesser for brukerorientering, tjeneste- og produktutvikling. Du er ikke redd for å tenke stort, men heller ikke for å anstrenge deg for å se de små fasettene i interaksjonen mellom mennesker og organisasjoner, primært i digitale grensesnitt. Du vil bli et viktig medlem av vår ledergruppe og en sentral ressurs i strategiske prosesser hos våre kunder.

Du er kanskje utdannet tjeneste-, industri- eller produktdesigner med et stort faglig hjerte og hode for digitale tjenester og produkter. Du har jobbet i krevende prosjekter i flere år allerede, og tatt del i den rivende utviklingen i faget og mulighetene. Det er en fordel om du har erfaring som fagansvarlig og/eller med personalansvar for flere designere. Du har jobbet tverrfaglig og er kjent med bl.a. agile som arbeidsmetode og gevinstrealisering i private og offentlige organisasjoner.

Vi skal samle et miljø med flere fagteam som fra starten jobber tett for å trekke på tverrfagligheten og motivasjonen i å jobbe i sammen som et lag. Vi skal utpeke oss gjennom klokt og modig håndverk, og du vil få stort handlingsrom og ha svært gode ressurser til rådighet. Du blir en del av vårt lederteam og få et særskilt ansvar for å utvikle og bygge opp avdelingen for tjenestedesign. Sammen skal vi bygge itch, og du må virkelig ha lyst til å bidra med faglig inspirasjon og utvikling, ledelse, salgsinnsats og kundearbeid.

Vekker dette nysgjerrigheten hos deg? Ta kontakt med Ole A. Janzso i Mediabemanning eller Eirik Norman Hansen i itch for en hyggelig prat!

Søk på stillingen

Recruitment_versOslo from itch on Vimeo.

Del artikkelen

Kontaktpersoner