KLP søker senior markedsanalytiker (vikariat)

Foto: KLP
Foto: KLP
Se nøkkelkompetanse


Til vår CRM- og analyseavdeling i Oslo søker vi en dyktig markedsanalytiker. Vi jobber tett med øvrige markeds- og kommunikasjonsspesialister, samt KLPs forretningsområder og støtter og rådgir disse med kundeinnsikt, kvantitative analyser og rapporter som styrker vår innsikt, kommunikasjon og våre resultater.

Vi er et miljø bestående av 6 motiverte og kunnskapsrike medarbeidere, og nå har vi behov for en vikar som vil jobbe med eksisterende og løpende analyser, men også sette opp og utforme nye innsikt-/analyseprosjekter.

Vi ser etter deg med høy kompetanse innen statistikk, metode og dataanalyse. Du behersker relevante verktøy som f.eks. SPSS, Excel, Netigate, Questback e.l. I tillegg behersker du å lage og formidle presentasjoner. Det er en stor fordel om du har erfaring fra å jobbe med kommunikasjon, markedsføring og digitale datakilder i markeds- eller kommunikasjonsavdeling, eller i byrå som tilbyr relaterte tjenester.

Vi tror du har høyere utdanning innen fagområdene markedsanalyse, samfunnsvitenskap, statistikk og/eller dataanalyse. Du er en nysgjerrig og analytisk person som setter pris på å jobbe i et tverrfaglig miljø i et stort selskap med et tydelig samfunnsoppdrag. Du skriver og snakker flytende norsk.

Vi oppfordrer deg til å søke snarest siden vi behandler søknader fortløpende og vi ser etter noen som kan starte så raskt som mulig.

For mer informasjon ta kontakt med vår rådgiver Ole A. Janzso i MB Flex.


Del artikkelen

Kontaktpersoner