McCann Oslo søker Managing Director/byråleder

Vi ser etter en tydelig, engasjerende, faglig dyktig og profesjonell byråleder med stor forretningsforståelse.

Foto: McCann Oslo
Foto: McCann Oslo
Se nøkkelkompetanse

McCann Oslo er et offensivt og energisk kommunikasjonsmiljø som er en del av kommunikasjonshuset I&F McCann Oslo, som også inneholder designbyrået Scandinavian Design Group og ekspressbyrået Drive. Tilsammen utgjør vi 120 personer som har et bredt spekter av kompetanse innenfor merkevarebygging og kommunikasjon. Vi holder alle til i moderne lokaler på Aker Brygge.

McCann Oslo er en del av en stor familie. McCann er verdens største reklamebyrå, og i Europa er vi det mestvinnende nettverket i effektivitetskonkurransen EFFIE. McCann er et byrå med unike verktøy og en nettverkskompetanse vi drar godt nytte av i Norge.

Vi er også del av en nordisk familie der vi i disse dager bygger opp et tettere samarbeid på tvers av regionen. Ikke bare jobbing med felles nordiske kunder, men også et tettere forum for deling av kunnskap, verktøy og prosesser.

I&F McCann Oslo er også et hus i endring. Det siste året har vi utviklet en bred kompetanse innenfor merkevarebygging, innovasjon, teknologi og kommunikasjon. Denne kompetansen utnyttes på tvers av huset, slik at vi kan tilby våre kunder et særdeles bredt sett av leveranser.

McCann Oslo planlegger, utvikler og implementerer kommunikasjonsløsninger på tvers av hele kundereisen. En sterkt endrende bransje krever et byrå som er i konstant beta i forhold til hva vi tilbyr våre kunder og kompetansen vi sikter etter, vi har derfor videreutviklet vår kompetanse betraktelig de siste årene. Vi tilbyr nå løsninger innenfor reklame, innholdsmarkedsføring, retailløsninger, forbrukerrettet eventmarkedsføring og performance marketing. Alt forankret i innsiktsbaserte strategier som skal løse våre kunders forretningsproblemer.

McCann har også et spesialistmiljø – McCann Live – som er spesialisert på tjenester innenfor digitale kanaler. Alt fra digital innsikt, tilpasset innhold og løpende evaluering og analyse av resultater. Dette er kompetanse som er integrert inn i våre kundeteam, slik at våre leveranser alltid har forankring i en digital virkelighet.

Vi har en lang og god historikk i Norge og mange av Norges mest kjente reklamekampanjer kommer fra McCann Oslo. Denne arven skal videreføres og videreutvikles i årene fremover. Vi trenger nå en person som kan lede oss videre inn i denne spennende fremtiden, slik at vi ligger i forkant av utviklingen og kan tilby de beste og mest spennende løsningene til våre kunder. En person som blir viktig for oss i McCann Oslo, men også på tvers av I&F McCann Oslo og i det nordiske markedet.


Som byråleder vil du få ansvaret for å videreføre, strukturere og stabilisere McCann Oslo som et av bransjens mest attraktive reklamebyråer. Dette innebærer resultatansvar og fullt mandat til å videreutvikle byrået faglig og kommersielt. Det er derfor viktig at du i tillegg til å være kommunikasjonsfaglig sterk og glad i endringer, forstår hvordan samspillet mellom teknologisk innovasjon og kreativitet kan skape nye forretningsmuligheter både for våre kunder og byrået. 

Rollen som byråleder er en fantastisk mulighet for deg som har en entreprenør-profil og som vil være med å ta McCann Oslo til et nytt nivå. Du trives med utfordringen i å bygge en organisasjon, samtidig som du sørger for å utvikle mennesker og attraherer flere talentfulle medarbeidere.

Vi tror du har en lederrolle eller en nøkkelfunksjon i et byrå, kommunikasjonshus eller i en markedsavdeling i dag. Eller så leder du et selskap og mener at teknologi og kreativitet er viktige verktøy for å skape gode kommunikasjonsløsninger og forretningsmessige resultater. Er du i tillegg en inkluderende, visjonær og engasjerende leder? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Ta kontakt med Henrik Sandberg, Nejra Kudra eller Eivind Ruud Johnsen i Mediabemanning for mer informasjon eller benytt gjerne søkelenken for å vise din interesse. Alle henvendelser behandles konfidensielt overfor vår oppdragsgiver, om ønskelig.

Del artikkelen

Kontaktpersoner