Nucleus søker frontend-utvikler/-designer

Vil du være med å lage digitale løsninger med wow-faktor i kreative markeds- og kommunikasjonskampanjer? Vil du være med å lage smarte digitale løsninger som er strategiske virkemidler i våre kunders kommunikasjonsarbeid? Nucleus søker nå en frontend- utvikler.
Foto: Nucleus
Foto: Nucleus

Nucleus er et fullservice kommunikasjonsbyrå med 26 ansatte. Selskapet ble etablert i 1994.

Hos Nucleus får grundige kommunikasjonsløsninger og sprø idéer like stor plass rundt bordet. Det må til om vi skal skape stolte øyeblikk. Vi vet at riktig kommunikasjon skaper resultater. Det er mulig å nå svært mange forretningsmessige mål ved riktig og smart bruk av kommunikasjon, med tydelige budskaper.


Nucleus trenger flere utviklere. Som kommunikasjonsbyrå med et lite, men sterkt digital miljø, kan vi gi deg stadig nye utfordringer! Du får muligheten til både å få og ta ansvar, og til en bli en sentral brikke som våre rådgivere, kreatører og designere går til for å løse kundens kommunikasjonsutfordringer. Du får anledning til å delta både i idé- og konseptfase og i utviklingen av selve den digitale løsningen.

Du er en frontend-utvikler med et øye for godt design og brukeropplevelse. Du tenker digitalt og er vant til å lage og utvikle både strategiske, kreative og nytenkende digitale løsninger.

Du er vant med å jobbe i et miljø hvor produksjons- og utviklingstakten er høy og det er etablerte strukturer for leveranser. Vi tror du kanskje har byrå- eller freelanceerfaring og det er en fordel om du har en allsidig ”mappe” med prosjekter bak deg. Du er vant til å jobbe med ulike systemer og programmeringsspråk, men vi gjør ofte ting i Wordpress.

Vi ser etter deg som liker å holde deg oppdatert på fagfeltet og utforske ny teknologi, og som ønsker å bruke teknologi til å gjøre hverdagen bedre for alle brukere.

Nucleus er et byrå i solid vekst, har et svært godt sosialt miljø og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Anita Hagen eller Henrik Sandberg i Mediabemanning. 

Søk på stillingen

Del artikkelen

Kontaktpersoner